Fenikscoach
 Adem je eigen leven

Sta op en leef!

Het coaching traject bij geestelijke en fysieke mishandeling


Herken je dit?

 •  Zijn gedrag is zó verschillend binnens- en buitenshuis? Hij doet zich bij anderen voor als een lieve zorgzame man, maar jij weet wel beter. Thuis staan al jouw zintuigen op scherp en zorg je dat alles keurig netjes is en de spullen op de juiste, vaste plaats liggen. Alles om maar te zorgen dat er niet weer een vreselijke ruzie komt over bijvoorbeeld de krant, die aan de verkeerde kant van de tafel is neergelegd.
 • Je hebt heel de middag in de keuken gestaan om zijn lievelingskostje te maken en dat hij helemaal flipte, omdat hij het weer niet goed genoeg vond. Deze keer vond het hij eten te lauw opgediend terwijl het de vorige keer te warm was. Altijd commentaar, wat je ook doet: het is nooit goed genoeg.
 • Je weet dat je relatie niet gezond en normaal is, maar je scháámt je ontzettend. Je hebt al een paar keer op het punt gestaan om dit tegen je beste vriendinnen te vertellen, maar je bent zo bang dat ze zeggen dat het aan jou ligt. Wat als hij erachter komt, dat je het tegen je vriendinnen hebt verteld? Komt er dan weer een tik tegen je hoofd?
 • Je partner heeft veel kritiek op je en je zelfvertrouwen is nu tot onder het vriespunt gedaald. Je raakt door hem in de war en voelt je erg hulpeloos. Je zelfvertrouwen was vroeger supergoed. Nu twijfel je elke dag over alles wat je doet.
 • Je merkt dat je man steeds agressiever wordt. Je bent de hele dag op je hoede om alles goed te doen. De laatste keer was hij zo tegen je aan het schreeuwen en vlogen de spullen door de huiskamer. Het scheelde maar een haar of zijn hand was tegen jouw gezicht aan geknald. Wat als hij de volgende keer nu echt raak gooit of slaat?


Hoe zou het voor je zijn als:

 • jij niet meer steeds op je hoede hoeft te zijn over wat je doet en je vrij bent? Vrij om te kunnen doen wat jij wilt.
 • jij niet meer bang hoeft te zijn om dingen verkeerd te doen? Dat jij weer zin hebt om op te staan en blij bent als je zelf dingen doet.
 • je je eigen besluiten weer neemt en grenzen stelt zonder dat je er twijfels over hebt. Je zeker en vol zelfvertrouwen bent?
 • je durft op te komen voor jezelf? Je niet meer laat neerzetten als een vrouw, die alleen voor de kinderen en het huishouden zorgt? Je durft gewoon weer "nee" te zeggen. Je hebt geleerd om voor jezelf op te komen en bent trots op jezelf
 • je niet meer angstig bent en je geen zorgen meer hebt dat je uitgescholden wordt of erger? Je niet meer over je heen laat lopen en geen agressie meer tolereert, op wat voor manier dan ook!


Dat is mogelijk als:

Je bij mij het coaching traject: “Sta op en leef” gaat volgen. In 7 sessies neem ik jou mee om te leren wie jij wérkelijk bent. Ik leer je om je grenzen aan te geven. Dat je weer leert om voor jezelf op te komen en te kiezen voor je eigen dingen die jij belangrijk vindt Je zult weer "Nee!" kunnen zeggen tegen zaken die jou heel veel energie kosten en "Ja" tegen de dingen waar je juist energie van krijgt!


 Wat het jou oplevert:

 • Jij hebt weer controle over jouw keuzes en komt op voor jezelf. Jij beslist zelf wat je doet en maakt keuzes die bij jou passen.
 • Je bent niet afhankelijk van een ander. Je neemt het heft in jouw handen. Je stelt je eigen grenzen. Het is nu tijd voor jezelf!!
 • Je voelt wanneer je tijd voor jezelf nodig hebt en wanneer je die aan een ander kunt geven. Je geeft aan wanneer jouw grenzen bereikt zijn. Je vraagt hulp zodat een ander jou kan helpen en jij niet alles alleen hoeft te doen.
 • Je maakt keuzes vanuit jezelf en je voelt je vrij om te kiezen voor jezelf. Je hebt een leven waarin je rust ervaart en waarvan je kunt genieten. Je leeft jouw leven dat bij je past. Je kunt jezelf zijn.
 • Je bent zelfverzekerd en zorgt dat er niet over je grenzen heengegaan wordt. Geen agressieve mensen meer bij jou, die jou willen domineren.


De eerste coachsessie krijg je gratis van mij!

S: Wat een ervaring die eerste sessie; "Ik heb me in geen jaren zo rustig en gegrond gevoeld. Ik heb direct enkele tools gekregen om zelf te gaan gebruiken, zodat ik dit gevoel vast kan houden en kan integreren". 

De investering voor het traject 'Sta op en Leef' is:

Voor 4 maanden persoonlijke coaching is de investering 950 euro inclusief btw bij betaling in een keer. Als je in 1x betaalt krijg je 70 euro korting. Betalingen in termijnen is ook mogelijk, dan betaal je in drie termijnen (3x 340 euro).

Hiervoor krijg je 7x een online coaching gesprek en allerlei opdrachten om te zorgen dat hetgeen je leert ook echt geïntegreerd wordt. Natuurlijk ben ik bereikbaar als er tussentijds echt iets speelt.

De persoonlijke gesprekken kunnen ook aan huis gedaan worden als de afstand niet verder dan 20km is van mijn praktijk. Hiervoor geldt een extra bedrag van 50 euro per consult.

In het traject gaan we vier maanden intensief samenwerken en manifesteren we een heel andere energie voor jou. Je krijgt krachtige tools in handen hebt om zelfverzekerd en daadkrachtig in het leven te staan. Het zal hard werken zijn voor je, maar geloof mij, je gaat heel veel leren!


Dit zeggen anderen over mij:

Emy: Je bent iemand waar ik veel vertrouwen in heb, qua contact, maar ook jouw kundigheid. Je bent een fijn en recht door zee mens.

Birgitt: Door de menselijke maat als uitgangspunt te houden, ben je een echte professional. Je hebt een rustige uitstraling en hebt een respectvolle manier van omgang, niet oordelend, maar heel erg betrokken.

Maud: Je werkt kundig en je energetisch werk is fantastisch. Je bent standvastig en komt snel to the point.